Of het nu gaat om een intiem etentje, een groot congres of een dijk van een feest, JQ Productions heeft de ervaring én het netwerk om samen met jou een prachtige dag neer te zetten. Bekijk onze website en neem contact met ons op voor meer informatie.

EVENTS

De kracht zit in de interactie tussen alle partijen om dit te ontwikkelen. Wij denken namelijk graag mee over de mooiste aankleding en beste act. Voor elk event hebben wij de juiste partners voor jou. We helpen je graag net dat beetje extra out-of-the-box te denken.

CONGRESSEN

Op een congres of seminar ben jij als organisator graag met de inhoud bezig. Die workshop presenteren die je collega’s weer terug meenemen naar de werkvloer of die topspreker inhuren waar je klanten nog dagen over nadenken. Daar streef je naar toch?

PROJECTEN

Bij JQ Productions duiken we graag in je materie om het project en het team op een hoger plan te tillen. Vanaf het ontwikkelen van een intern voorstel, de budgetbewaking tot trouble-shooten op uur U, alle fases van een project kun je bij ons kwijt.

Inge Specht - JQ Productions

‘Jacqueline is een enorm gedreven vrouw met een scherp oog voor details. Een van-negen-tot-vijf mentaliteit is aan haar niet besteed: deadline is deadline. ‘Kan ik niet’ zijn woorden die niet in haar woordenboek staan. Altijd bereid zich nieuwe kennis eigen te maken, zonder uit het oog te verliezen waar haar talenten liggen. Daarnaast is ze ook nog eens bijzonder prettig in de omgang. Ik werk erg graag met Jacqueline samen en beveel haar dan ook van harte aan als uw toekomstige werknemer of collega!’

Cornelie Glerum - JQ Productions

‘Professioneel, veelzijdig en creatief. Als event manager staat Jacqueline garant voor de succesvolle organisatie van je event. Het zoeken van een geschikte locatie, afstemming ter plaatse en overleg met betrokken partijen neemt zij in nauwe afstemming met de klant voor haar rekening. Met Jacqueline aan je zijde wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Daarbij is Jacqueline plezierig in de omgang. Ze is inmiddels onmisbaar bij de organisatie van onze events.’

Maaike Rouw - JQ Productions

‘Wat een topper is Jacqueline! Ze weet elk event tot in de puntjes te regelen, met aandacht van A tot Z. Zowel de praktische zaken, zoals de catering, als het meedenken met programma of communicatie, om samen het beste resultaat te krijgen. Afgelopen jaar hebben wij voor meerdere events tot in de late uurtjes samen gewerkt, met toffe dagen als resultaat! Maar vergis je niet, naast een gezellig, warme persoonlijkheid, slaat ze echt met haar vuist op tafel als het moet. Kortom the best of both worlds! Als je de kans hebt, werk dan met haar samen, ik kan het zeker aanraden.’

Cisca Stasse - JQ Productions

Jacqueline is mijn mede organisator bij de uitreiking van de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden. Jacqueline is iemand waarop je kunt bouwen en die visie en een doe mentaliteit combineert tot concrete, snelle succesvolle acties die ons evenement tot een groot succes maken.