Jacqueline Quispel

Jacqueline Quispel

Mijn hart ligt bij evenementen in de breedste zin van het woord; of dit nu het gehele event van A tot Z is, een stukje advies, een productie waar alles al vastligt, meedenken in een creatief traject, of ondersteunend op de dag zelf van het event.

Ervaring op dit gebied heb ik ruimschoots opgedaan bij Wentink Events en de afgelopen jaren bij diverse gerenommeerde bedrijven/ opdrachtgevers.

De meeste voldoening haal ik uit het continu aangaan van nieuwe projecten waarbij ik mijn competenties inzet en opensta om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Ervaring op het gebied van: evenementen produceren, budgetbeheer, organiseren, creatieve oplossingen, originaliteit, sales, coaching, projectmanagement, leidinggeven, flexibiliteit, trouble shooting, beursorganisatie, theater, musical- en dansvoorstellingen regisseren en produceren.

Passie
0%
Communicatie
0%
Organisatorisch
0%
Sociaal
0%
Cornelie Glerum - JQ Productions

‘Professioneel, veelzijdig en creatief. Als event manager staat Jacqueline garant voor de succesvolle organisatie van je event. Het zoeken van een geschikte locatie, afstemming ter plaatse en overleg met betrokken partijen neemt zij in nauwe afstemming met de klant voor haar rekening. Met Jacqueline aan je zijde wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Daarbij is Jacqueline plezierig in de omgang. Ze is inmiddels onmisbaar bij de organisatie van onze events.’

Inge Specht - JQ Productions

‘Jacqueline is een enorm gedreven vrouw met een scherp oog voor details. Een van-negen-tot-vijf mentaliteit is aan haar niet besteed: deadline is deadline. ‘Kan ik niet’ zijn woorden die niet in haar woordenboek staan. Altijd bereid zich nieuwe kennis eigen te maken, zonder uit het oog te verliezen waar haar talenten liggen. Daarnaast is ze ook nog eens bijzonder prettig in de omgang. Ik werk erg graag met Jacqueline samen en beveel haar dan ook van harte aan als uw toekomstige werknemer of collega!’

Cisca Stasse - JQ Productions

Jacqueline is mijn mede organisator bij de uitreiking van de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden. Jacqueline is iemand waarop je kunt bouwen en die visie en een doe mentaliteit combineert tot concrete, snelle succesvolle acties die ons evenement tot een groot succes maken.

Maaike Rouw - JQ Productions

‘Wat een topper is Jacqueline! Ze weet elk event tot in de puntjes te regelen, met aandacht van A tot Z. Zowel de praktische zaken, zoals de catering, als het meedenken met programma of communicatie, om samen het beste resultaat te krijgen. Afgelopen jaar hebben wij voor meerdere events tot in de late uurtjes samen gewerkt, met toffe dagen als resultaat! Maar vergis je niet, naast een gezellig, warme persoonlijkheid, slaat ze echt met haar vuist op tafel als het moet. Kortom the best of both worlds! Als je de kans hebt, werk dan met haar samen, ik kan het zeker aanraden.’